if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { De nieuwe Opel Astra CNG }

De nieuwe Opel Astra CNG.Volwaardig alternatief.

Astra-cng

De nieuwe Opel Astra CNG – de meest recente versie van de “Europese Auto van het Jaar 2016” – kan nu in België worden besteld. De variant op gecomprimeerd aardgas van deze bestseller viert dit jaar zijn wereldpremière op het Autosalon van Frankfurt (van 14 tot 24 september). De basisprijs voor de vijfdeurs Opel Astra 1.4 Turbo ECOTEC CNG met het uitrustingsniveau Edition bedraagt in België 23.400 euro. Voor de ruime Sports Tourer is dat 24.275 euro.

De voordelen van gecomprimeerd aardgas spreken voor zich. Deze brandstof is aanzienlijk goedkoper dan benzine. Ook stoten voertuigen die op CNG rijden minder CO2 uit dan auto’s met vergelijkbare benzinemotoren. De Vlaamse overheid ondersteunt de aankoop van CNG-voertuigen door een vrijstelling voor de belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting tot 2020. In alle regio's is het aantal CNG-stations constant aan het groeien.

“Dankzij hun onmiddellijke beschikbaarheid, lage CO2-uitstoot en matige kosten kunnen CNG en biogas een snelle bijdrage leveren aan het klimaatvriendelijker maken van auto’s”, aldus Christian Müller, Opel Vice President Engineering. “Door de voordelen van deze brandstoffen te combineren met de dynamische Astra hebben we een uiterst aantrekkelijke auto ontwikkeld voor milieubewuste klanten.” 

 

Lees hier het volledige persbericht.
Configureer hier uw Astra met CNG.
Configureer hier uw Astra met CNG.
Lees hier het volledige persbericht.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens